Oppland

Fylkeskontakt i Oppland

bard_bardlokken.jpgBård Bårdløkken

Opplands fylkeskontakt i Nei til Frontkollisjoner

Han treffes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bård Bårdløkken mistet kona og to sønner i ei trafikkulykke ved Fåvang i februar 2007. Nå krever han at det raskt bygges midtrekkverk gjennom Gudbrandsdalen, og har møtt statsministeren.

Det var i midten av februar i år at heidølen Bård Bårdløkken mistet kone og to barn i en møteulykke på E6 nord for Fåvang. En sønn overlevde.

Alle kunne overlevd

- Hadde de skrenset mot en midtdeler så hadde de antageligvis overlevd alle sammen, sier Bårdløkken.

Nå kjemper han for at ikke flere skal oppleve det samme som han.

- Det er unødvendig at flere skal bli drept på denne strekningen. I løpet av februar 2007 døde åtte mennesker i tre trafikkulykker. Det er umulig å komme på null, men det hjelper å redusere dødstallene med 50-60 % prosent, mener Bårdløkken.

I media:

Etterlyser sterkere enasjement hos politisk ledelse

Pårørende krever E6-tiltak