Fylkeskontakt i Vest-Agder

Vår nye fylkeskontakt i Vest-Agder er Frank R. Olaussen

Han er 38 år gift og har 3 barn. Frank R. Olaussen har kjørt lastebil i ca 20 år og har selv erfart hva norske veier kan gjøre med mennesker. - Jeg har sett dødsulykker og hvert innblandet i noen ulykker selv. Han har en far som var i en frontkollisjon tilbake for 11 år siden. Denne frontkollisjonen ente med at faren til Frank nå er avhengig av rullestol, og den andre føreren omkom.

Med sine personlige erfaringer og som nær pårørende ønsker han nå å sette fokus på dette store samfunnsproblemet, som ofte ender i personlige tragedier. - Jeg håper at jeg som fylkeskontakt i Vest-Agder for Nei til Frontkollisjoner kan bidra til å sette fokus på saken og samtidig være til støtte og hjelp for andre trafikanter og pårørende.

Frank nås på Tlf 91123547 eller via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.